Fakir Bolt X 8365 Şarj Ve Çekim Sorunu

09 Haziran
Niyazi'nin Teşekkür Mesajı
“Fakir yetkililerden ertesi gün dönüş yapıldı. Cihazın alt detayları anlatıldı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Fakir kullanmaya devam edeceğiz.”

Fakir Bolt X 8365 süpürgeyi 12.632 TL karşılığında satın aldım. Fakat ilk kullanım da yüksek kademede şarjı 30 dakika da bitti. Katalog değeri 60 dakika göstermesine rağmen buna anlam veremedim. Fakir daha iyidir düşüncesi ile almıştım ama çekim gücü olarak da hayal kırıklığı yarattı. Şu an ki düşüncem fiyatını hak etmiyor. Yetkililerden bir açıklama bekliyorum.

Fakir Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 51 sn
Fakir Ev Aletleri Logo
09 Haziran 01:00
Niyazi
11 Haziran 10:46

14 Ağustos

08.08.2023 tarihinde İzmir Bornova karacaoğlan BİM'DEN Fakir İnovax 2 in 1 uv-C LED Işıklı Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge satın aldım. Cihazın tamamen şarjını bitirip tekrardan şarj istasyonunda şarjını tamamladım. Ürünü şarj olduktan sonra çalıştırdığım da 3. Seviye güçte 8-10 dakika çalışıp şarjı b...

Fakir Dik Süpürge Şarj Hatası

2 hafta önce

Çekim gücü kötü ve şarj yerinde problem sürekli var. 2 defa garantiye yolladım 3 ay içinde. Yeni süpürge olmasına rağmen sürekli bir arıza vermesinden çok sıkıldım 9.000 TL para verildi. Bir kere yapıldı. Geldi 1 hafta sonra tekrar aynı problemle garantiye yolladım.

0 Yorum

Fakir Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır