Fakı Mehmet Efendi Kalitesiz Baklava Hüsranı

04 Ocak 20:24

Kozyatağı ve Mecidiyeköy metro şubelerinde birçok kez alışveriş yapmıştım. Ürünleri fiyat/performans ürünü olduğu için tercih ediyordum ve fazla kalite aramıyordum. Ama son aldığım midye baklava tam bir felaket ve kandırmacadan ibaret. Antep fıstıklı baklava diye resmen yeşil boyalı yer fıstıklı baklava satıyorlar. Bu hilekarlıktır.

Fevzi
Şikayeti Çözüldü

Nesrin Hanım merhaba, Bizim şubelerimiz denetimin en yoğun olduğu lokasyonlarda bulunmaktadır. İBB Hıfzıssıhha Müdürlüğü ve ilçe Tarım müdürlüğü tarafından denetlenmektedir. En son Tarım müdürlüğü denetlemesi 26 Aralık'ta yapıldı. Raporunu size ibraz edebiliriz. WhatsApp numarası ya da mail adresi verirseniz paylaşabiliriz. Siz de Alo 174 hattını arayarak şikayetinizi iletebilirsiniz. Bizim ürünlerimizde asla ve kata yer fıstığı, gıda boyası, glikoz yoktur. Sadece, fıstık oranı ve tereyağı oranı 700 TL'lik baklavalara oranla %30 daha azdır. Bu da gıda kodeksine uygundur. Sizin damak zevkinize uygun olmayabilir. Buna saygı duyarız. Ancak, halk sağlığına dikkat etmekte hassas olan bir kuruluşu hile yapmakla suçlamak ne derecede hakkaniyet ölçülerine uygundur? Bunu sizin ve değerli kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Sizi Mecidiyeköy Şubemizde ağırlayarak tüm ürünlerimizin sunumunu tezgahta satış halindeki ürünlerle yapmak isteriz. Lütfen misafirimiz olun. İyi akşamlar diler, saygılarımızı sunarız.

Fakı Mehmet Efendi Yanmış Fıstıklı Baklava Ve Hayal Kırıklığı

29 Ağustos 23:01