Fabrika Markasının Ucuzluk Dolu Serüveni

Bir pantolon bir t-shirt aldık t-shirt ufak oldu pantolonda çizgiler çıktı incelemeye gönderdim sorunu bizde buldular kullanıcı hatası diye geri gönderdiler saçma bir. Karar bu konuda bir yardım veya çözüm beklemekteyim en doğal hak olarak umarım sorunum çözülür teşekkürler.
Boyner'den aldığım fabrika marka valizin kolu koptu ve Boyner bana fabrika mağazasının ürünü hatalı kullanım kaynaklı olduğunu söylüyor içinde sadece birkaç t-shirt ve kot pantolon olan bir ürün ilk kullanımda nasıl kopabilir ve ben bunu nasıl yanlış kullanmış olabilirim. Paramın iadesini istiyorum.
Morhipo'dan aldığım fabrika marka pantolonu iade ettim. Ancak iade ettiğim ürünüm yanlışlıkla fabrikanın deposu yerine Morhipo'nun deposuna gönderilmiş. Morhipo tekrar fabrikanın deposuna yollamasına rağmen paramı hala iade etmediler. Şubat ayından bu yana defalarca aramama rağmen çözüme ulaşmadı. B...
Merhaba, Mecidiyeköy deki Cevahir Boyner ® mağazasından fabrika Markasına ait 3 takım elbise aldık daha 5 ay olmadan pantolonların ön kopçaları kopmaya ve pantolon sökülmeye başladı. Boyner gönderdi fakat red cevabı aldık kumaşlarda hata yokmuş. Ürünlerinize sahip çıkmamak kadar aşağılayıcı bir durum var mı? Fabrika markası İnsanları nasıl aşağılayıcı duruma düşürüyorsunuz cevap bile vermiyorsunuz kimseye. Bu kadar şikayet varken almak bizim hatamız Fakat bir daha hata yapmayacağız👊🏻