Faber Castell Kalemde Yağlanma

Kalem bugün elime ulaştı. İç kısmını komple değiştirmişler. Grip 2011 den geriye sadece dış iskelet kalmış. İçiyse uyduruk bir Faber castell kalemi gibi
Faber castell üçgen kalemim yağ akıtıyor ve ucundan akmaya başladı. Kalemin içini sildim ama sorun devam etti. 4 senedir kullanıyorum, Benim için değerli bir kalem, bu sorun ile ilgili geri dönüş bekliyorum. Umarım en Kışla sürede cevap gelir. Teşekkürler
Hiç kullanmamış olduğum Faber castell grip 1347 kalem kendi kendine uç kısmında yağ akıttı. Hiç ama hiç kullanmadım aldığımdan beri öyle duruyor fakat fotoğrafta görüldüğü üzere elimizle tuttuğumuz kısımda yağ gibi bir sıvı akmış. Silmedim o halde duruyor böyle göndereceğim
Geçen yıl aldığım ve memnuniyetle kullandığım Faber Castell uçlu kalemim yağ oldu ve bu yağı temizlememe rağmen bu sorun hala devam ediyor. Bu kadar pahalı bir markanın bu tür hataları olmaması gerekiyordu. Sorun neyden kaynaklı İlgilenirseniz çok sevinirim
6 senedir kullandığım Faber Castell üçgen kalemim artık uç basmıyor kalemin içinde yağlanma oluşmuş. Temizleyip kullanabilir miyim diye bir denedim ama ne mümkün. Bundan önce de aynı kalemden kullanıyordum ve kalemimi çok seviyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?