Üyelik İptali Sorunu Ve Gereksiz Ödeme

Gülşah
10 Ekim 07:37
Gülşah'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Kayıt olduğum e-posta adresimin şifresini hatırlamıyorum. Exxen’e giriş yaptığımda üyelik iptalleri için iptal butonu yok, iptalini gerçekleştiremiyorum. Yardımcı olur musunuz? Lütfen, her ay boş yere para kesiliyor. En yakın süreçte yardımcı olur musunuz lütfen?

10 Ekim 07:47 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Sayın Gülşah K. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

10 Ekim 10:27

Sayın Gülşah K. ; 10.10.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Gülşah
10 Ekim 18:27

Teşekkürler

Ramazan

Merhaba Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Kayıt olduğum e-posta adresimi ve telefon numaramı kabul etmiyor şifresini hatırlamıyorum. Yeni şifreden oluşturamıyorum dolayısıyla iptalini gerçekleştiremiyorum. 2 aydır boşuna ödeme yapıyorum ekstrede yeni gördüm Yardımcı olur musunuz? Lütfen, her ay boş yere para kesiliyor. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Üyelik İptali İçin Çözüm Bulunamıyor

Fadime