21 Eylül

Fenerbahçemin maçı var diye spor paketi aldım bütün arkadaşlarımı da çağırdım Exxen açılıyor her programı ama Fener maçı açılmıyor. Arıyorum bana mail atın diyor koca Exxen'in müşteri temsilcisi sonuç maçı izleyememek Acun olmasa diyeceğimi bilirdim ama neyse ve koca bir hüsran maç açılmadı.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
Exxen Logo
21 Eylül 21:01
22 Eylül 11:49
Maç Açılmadı Exxen Efendi

Ben dün aksam sizin yüzünüzden fenerbahçemin maçını izleyemedim siz bu durumu düzeltmek yerine bana bugün teşekkür maili atmışsınız şaka mısınız beni bir kişi bile arayıp teknik destekten yardımcı olmadı üstüne maçı izlemediğim için teşekürediyorsunuz dostmusunuz düşmanmı neyin teşekkürü bu

Exxen Logo
28 Eylül 18:54

Sayın Arzu O. ; 28.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen 204 Hatta Kodu

Fatih
19 saat önce

Exxen TV canlı yayını 204 numaralı hata kodu veriyor ve canlı yayın çalışmıyor. Almanya'da yaşıyorum, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için Exxen'e üye oldum ancak canlı yayın çalışmıyor. Bunun üzerine müşteri hizmetlerine yazdığım maile aldığım cevap şu şekilde: Merhaba, Türkiye'nin ...

Exxen Üyeliğinde Yaşanan Maç İzleme Problemleri

Muhammet
22 saat önce

Exxen isimli firmadan Galatasaray'ın şampiyonlar liginde izlemek için senelik üyelik aldım. Şu ana kadar ilk maçı donma problemi ile izleyemedim. Sonra maçı ücretsiz kanala aldılar. Aynı şekilde doğru dürüst maç izleyemedim. İptal etmek için aradığımda mail adresine yaşadığınız sorunu video şeklinde...

Exxen Ücretini Ödeme Rağmen Hala Üyeliğim Aktif Değil

Hüseyin
2 hafta önce

Paramı ödememe rağmen hala aboneliğin aktif değil hatası alıyorum. Ben bu Exxen'de maçları izleyemeyeceksem niçin para veriyorum. Müşteri hizmetlerini 10 kere aradım 10 kere mail attım yok arkadaş kimse tınlamıyor. Bugün de maçları izleyemeyeceğim muhtemelen.

Exxen Ücretini Ödeme Rağmen Hala Üyeliğim Aktif Değil

0 Yorum