Exxen'in Yerine Getirmediği Vaatleri

Sayın Ömer T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Ömer T. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, bu nedenle gün içerisinde tarafınıza tekrar geri arama yapılacaktır. Deneyiminizi memnuniyete çevirmek için 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresine dilediğiniz zaman geri dönüş sağlayabilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Ömer T. ; 20.08.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]
Exxen platformunun Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçları Exxen'de reklamlarına rağmen ani bir şekilde hiçbir bilgilendirme yapmadan maçları yayınlamaktan vazgeçmesi apaçık bir aldatmadır ve haksız kazançtır. Slovacko-Fenerbahçe maçının Exxen'de yayınlanmayacağını maç saatinde öğrendim ve yüksek ihtimal geriye kalan Avrupa ligi maçlarını da yayınlamayacaklar. Bu platforma üye olma sebebim sadece Fenerbahçe maçlarını izlemek olduğu için an itibariyle üye olarak devam etmemin de bir anlamı kalmamıştır. Bu sebeple üyeliğimin en kısa zamanda iptal edilmesini ve yaptığım ödemenin ivedi bir şekilde tarafıma iade edilmesini istiyorum.