Exxen'in Maç Özetleri İçin Haberim Olmadan 60 Lira Tahsilat Yapması!

Bir daha arayın o an çekmemiştir

Bir daha arayın o an çekmemiştir
Rusya'dan Exxen maç özetlerine ulaşmak bu kadar zor mu anlamıyorum bir enteresan firma olduğunuz siz yayınlamayan kardeşim Fenerbahçe maçlarından zarar veriyorsunuz. Fenerbahçe taraftarlarına yok efendim sizin ülkede bu yasakmış internetten bulamıyorum maç özetlerini.
Exxen spor paketi aldım fakat maç özetlerini açtığımda '' bu içeriği izlemek için gerekli pakete sahip değilsiniz '' hatası alıyorum. Müşteri hizmetle...
Yurt dışına göreve geldim Exxen aldım. Şu an maçı izleyemiyorum spor bölümü yok. Parayı alıp hizmeti böyle kalitesiz yapmak nedir? Fenerbahçe'nin bundan sonraki maçlarında özetini izlerim yine de Exxen e para verip de ürün almam. Yazıklar olsun. Sizden de ancak bu kadarı beklenirdi.
Eylül ayında şampiyonlar Ligi izlemek için Exxen’e üye oldum. Zaten donma problemi yüzünden maç falan seyredemedim. Takımımda yenilince abonelik yenilemedim ki ve bir daha Exxen'i hiç izlemedim. 2022 mart ayında benden reklamsız spor paketi ücreti 60 lira çekilmiş. Bilmiyorum kaç kez daha çektiler bu aradaki dönemde. Müşteri hizmetlerine soruyorum bu pakette ne var seyredecek maç mı kaldı? Maç özetleri varmış.