Exxen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Exxen'in Maç Özetleri İçin Haberim Olmadan 60 Lira Tahsilat Yapması!

Mehmet 25 Mart 2022 19:49

Eylül ayında şampiyonlar Ligi izlemek için Exxen’e üye oldum. Zaten donma problemi yüzünden maç falan seyredemedim. Takımımda yenilince abonelik yenilemedim ki ve bir daha Exxen'i hiç izlemedim. 2022 mart ayında benden reklamsız spor paketi ücreti 60 lira çekilmiş. Bilmiyorum kaç kez daha çektiler bu aradaki dönemde. Müşteri hizmetlerine soruyorum bu pakette ne var seyredecek maç mı kaldı? Maç özetleri varmış.

Exxen25 Mart 2022 19:50
Exxen25 Mart 2022 19:52
Mehmet25 Mart 2022 20:01

Bir daha arayın o an çekmemiştir

Exxen25 Mart 2022 20:11

28 Ekim 2022

Exxen Spor Maç Özetleri Ulaşamıyoruz Özellikle Fenerbahçe İçin

Rusya'dan Exxen maç özetlerine ulaşmak bu kadar zor mu anlamıyorum bir enteresan firma olduğunuz siz yayınlamayan kardeşim Fenerbahçe maçlarından zarar veriyorsunuz. Fenerbahçe taraftarlarına yok efendim sizin ülkede bu yasakmış internetten bulamıyorum maç özetlerini.

16 Ağustos 2022
Abdullah sonuçtan çok memnun

Exxen Spor Paketi Aldım Fakat İzleyemiyorum

Exxen spor paketi aldım fakat maç özetlerini açtığımda '' bu içeriği izlemek için gerekli pakete sahip değilsiniz '' hatası alıyorum. Müşteri hizmetle...

04 Ağustos 2022

Exxen Yurt Dışı Pişmanlığı!

Yurt dışına göreve geldim Exxen aldım. Şu an maçı izleyemiyorum spor bölümü yok. Parayı alıp hizmeti böyle kalitesiz yapmak nedir? Fenerbahçe'nin bundan sonraki maçlarında özetini izlerim yine de Exxen e para verip de ürün almam. Yazıklar olsun. Sizden de ancak bu kadarı beklenirdi.

Exxen Yurt Dışı Pişmanlığı!

2 Yorum

Ahmet
Ahmet

Sayın Exxen yönetimi sizi tebrik ederim. Ayağınıza sıktığınız kurşun için. Üye olacaktım, olumsuz yorumlarınızı okuyunca vaz geçtim.

Egemen
Egemen

Herkesten haksız yere para çekiyorlar hocam, sırf çekmesinler diye, kredi kartımı iptal ettim. Haksız ve kolay kazanç!