Exxen' de Leyla ile Mecnun yeni bölümleri her hafta cuma günü olmasına karşın 3 haftadır yeni bölüm yayınlanmıyor. Sırf bu yüzden üyeliğimiz var. Yayınlanmayacaksa iptal etmek isteriz. Ne zaman yayınlanması konusunda bilgide alamıyoruz. Yardımcı olur musunuz.
Devamını Oku
“Hızlı geri dönüşe teşekkür ediyorum”
Gibi dizisi eğer yayından kalktı ise bildirin ki boşuna aboneliğe devam etmeyelim en azından bir açıklama yazılmaz mı.
Üç haftadır sürekli yeni bölüm ...
Devamını Oku
Exxen reklamlı üyelikler tamamen fiyasko, maalesef sadece reklam izliyorum. Bir programın 27. Bölümünü açayım diyorum bir türlü açamıyorum. Sürekli reklam dönüyor. Sonra 28. Bölüme geçiyor. 27. Bölümü baştan izlemeyi bir türlü başaramadım. Reklamın hiç süresi yok tıklar tıklamaz her zaman her aşamad...
Devamını Oku
Exxen üyeliğimizi yenilemek ölüm, yeniledikten sonra kullanıcı adı şifre girmek ölüm, şifreyi unutsan yeni şifre için onay maili almak ölüm. 1 gün boyunca müşteri hizmetleriyle görüşüyoruz, hala giriş yapamadık. Ödemeyi alırken ışık hızındalar. Lütfen bir yetkili kullanıcı adı şifresi versin artık!
Devamını Oku
Yayımlanan diziler ®in hep yarım bırakılması ve asla bilgi verilmemesi gerçekten artık can sıkıcı olmaya başladı tarih belirtmelisiniz ya da dizi gelmeyecek diye bilgilendirme yapmalısınız "hükümsüz", "sadece arkadaşız" içerikler harika fakat her seferinde hevesimiz kursağımızda kalıyor. Yeni bölümler gelecek mi? Yoksa tamamen bitti mi?