Exxen Yetkim Olmadan İşlem Yapılmış

Akif
25 Eylül

Exxen aylık üyelik satın almıştım ödeme ekranında 116 TL yazıyordu fakat 220 TL çekmişler spor paketi de kendiliğinden dahil oldu. Bari maç izleyeyim dedim spor paketi almama rağmen maçı açmaya çalışırken spor paketi satın almalısınız yazıyor parasını ödediğim halde. 1 ay dolmadan iptal etmiştim fakat iptal etmeme rağmen tekrardan üyeliğim haberim olmadan yenilenmiş hesabımdan parası çekilmiş lütfen ücretini iade edin.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
Exxen Logo
25 Eylül 17:56
Exxen Logo
26 Eylül 11:31

Sayın Akif K. ; 26.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyelik İptali Hk. (şl Maç Hizmeti Sağlanmadı)

Ahmet
04 Ekim
"Öncelikle buradan bana dönüş hafif yavaş olsa da arandıktan sonraki süreç çok hızlı oldu. Gayet anlayışlı ve nettiler. Siz nasıl uygun görürseniz öyle hareket edelim yaklaşımını devam ettirmelisiniz. Mevzu para değil açıkladım zaten. Ben sadece Galatasaray maçı için alan biriyim. Bir sonraki deplasmanlarda yine alacağım üyelik. Hata olursa yine aynı şekilde iade etmek isterim. Bu konuda kesinlikle çok anlayışlı yaklaşıyorlar. O nedenle teşekkür ederim."

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır