Exxen Yayın Sürekli Donuyor

16 Mart

Böyle kötü bir çekim kalitesi ilk defa görüyorum. Sürekli donuyor Mac izlemek zehir oluyor resmen. Altyapısı yok sanırım platformun. Bir çözüm yok kimse yardımcıda olmadı o kadar yazmama rağmen. Çözün artık. 2 sene oldu halen ilgilenen yok. Telefondan mı çekim yapıyorsunuz anlamadım

Exxen Yayın Sürekli Donuyor
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
16 Mart 21:40
17 Mart 15:59
18 Mart 20:02

Sayın Volkan K. ; 18.03.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Platformu Bağlantı Hatası

1 hafta önce

Exxen uygulaması hayatımda gördüğüm en kötü uygulama Üyelik yapıp ücret ödüyorsun maç izleyebiliyor musun hayır. Ne Akıllı TV de uygulama çalışıyor ne...

Exxen Platformu Bağlantı Hatası

Exxen Destek Cevap Vermiyor, 204 Hata

1 hafta önce

Merhaba Exxen kullanıcısı olarak hiç memnun değilim. Vermiş olduğunuz hizmet çok kötü bir bağlantıya sahip ve dün akşam 204 hata kodu yüzden hiçbir futbol maçını izleyemedim. Destek almak için telefonla aradım, fakat telefon 4 dakika bekletiyor ve sonra telesekreter devreye girip telefon kapanıyor.

Exxen Yayın Kalitesi Çok Kötü

1 hafta önce

Exxen'de maç izlemeye çalışıyorum ama kalite yerlerde. Madem altyapınız yok böyle büyük bir yayın sorumluluğunu neden alırsınız ki. Koskoca ülkeyi böyle kalitesiz ve keyifsiz maç izlemeye mahkum ediyorsunuz. Müşteri hizmetlerini aradığımızda da telefona cevap veren yok.

Exxen Paramı Geri Verin

1 hafta önce

Hem parayı çekiyorsunuz hem de üyeliği aktif etmiyorsunuz. Sizi arıyoruz telefon otomatik kapanıyor. Çok kötü bir uygulama beni arayın. Acilen 055251234** bu kadar kötü uygulama yapıp nasıl bu kadar yüksek para istiyorsunuz ayrıca kaçak izlemeyin diye ağlıyorsunuz.

Exxen Üyelik Değişikliği İptali

29 Ağustos

Almış olduğum paket kapak fotosunda spor paketi de gözüküyor ancak olmadığını üyelik açılınca fark ettim sorun değil spor paketi eklemek istedim. Onla...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır