Exxen Yanlış Üyelik Aldım

30 Nisan

Exen spor dün akşam yanlışlıkla üyelik aldım 129 TL'ye üyeliği kullanmadım. Bile şimdi geri iptal etmek istiyorum ama müşteri hizmetleri ile konuştum iptal olunmuyor ve para iadesi olunmuyor dediler ve çözümü burda bulmak istedim. İptal etmek ve para iadesini istiyorum

01 Mayıs 10:53

Exen den üyeliğimi iptal etim müşteri hizmetleri ile konuştum paranız iade edilecek dediler param hala iade edilmedi ve halan bekliyorum exen den şikayetçi değilim güzel uygulama ama sadece para iadesinde biraz geçiniyor ama güzel uygulama biraz hızlı olsa süper olur

01 Mayıs 10:09

30 Nisan 10:29
Eyyüp
30 Nisan 10:34

Param iade edilecekmi efendim

30 Nisan 10:37

Sayın Eyyüp P. ; 30.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

02 Mayıs 10:19
02 Mayıs 16:41

Sayın Eyyüp P. ; 02.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Uygulaması Açılmıyor Ve TV Ye Suç Bulunmak İsteniyor

4 gün önce

Dün yani 20.09.2023 almış olduğum Exxen üyeliğimle dün açılan Exxen uygulaması bu akşam nedense açılmıyor ve müşteri hizmetlerinin dediği Samsung TV'lerde bu oluyor. Yazılımım güncel olmasına rağmen hala TV nizden kaynaklı deniliyor bırakın açmayı kumanda bile işlemiyor uygulamanızda bir de koskoca ...

2013 Model LG TV'de Neden Hala Exxen Uygulaması Yok

4 gün önce

2013 model LG TV'de Exxen uygulaması hala gelmedi dünya para verip üyelik alıyoruz ama hala maçları cep telefonundan izliyoruz bu saçmalık diğer bütün platformların uygulamaları geliyorken Exxen'in gelmemesi skandal yeter artık düzeltin şu sorunu :( :(

Exxen Üyelik Sorunu Paket Yok Diyor

5 gün önce

Paket satın aldım ama maç izleyemiyorum. Hesabımdan para tahsil edildi. Paketiniz bulunmamaktadır diyor Exxen spor paketini şampiyonlar ligi maçı için almıştım ama izleyemiyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum konu hakkında yardımcı olmuyor ya sorun giderilsin ya da param geri iade edilsin

Exxen Spor Ödememi Alıp Paketimi Aktif Etmedi

5 gün önce

Exxen Spor üyeliği başvurusu sırasında kartımdan para çekilmesine rağmen üyeliğim aktif edilmedi ve Galatasaray-Kopenhag şampiyonlar ligi maçını kaçırdım. Müşteri hizmetleri ısrarla ödeme yapmadığımı söyledi fakat ödeme dekontu elimde. 20.09.2023 tarihli ödeme dekontu ektedir.

Exxen Spor Ödememi Alıp Paketimi Aktif Etmedi

0 Yorum