Exxen Uygulamasında (mi Box) Videolar Açılmıyor

28 Mart 2022

Exxen de videoları açamıyorum bir süredir ara ara böyle yapıyor ve çok sık olmaya başladı. Böyle giderse üyeliğimi iptal etmek zorunda kalacağım. Uygulamaya giriyorum uygulama içinde rahatça dolaşıyorum fakat Herhangi bir seçim yapıp videoları oynatmıyor sanki donmuş gibi oluyor.

02 Nisan 2022 22:23

Dönüş yapıldı bana düzelmişti fakat şu an yine aynı şeyi yapıyor ben bayağı sıkıldım bu işten

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
Exxen Logo
28 Mart 2022 00:29
Exxen Logo
28 Mart 2022 00:37

Sayın Ali Osman A. ; 28.03.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

28 Mart 2022 08:22

Teşekkürler

Exxen Mi Box Sorunu

Ufuk
03 Ekim
"Yayın yapamadıkları için ücret iadesi yaptılar. Arayan arkadaş gayet nazik ve netti. Teşekkürler."

Exxen Üyeliği İzleme Geçmişi Problemi

Barış
27 Eylül

Exxen üyeliği satın aldım, ancak Samsung Smart televizyonumda Exxen uygulaması olmadığı için hizmeti televizyonumda kullanamıyorum. Ayrıca, Exxen'i izlemek için Android Mi Box aldım, ancak bu cihazda dizi veya programları izlerken nerede kaldığımı takip etme seçeneği bulunmuyor.

Exxen Mi Box Giriş Problemi

Muhammed
15 Mart
"Hızlı iletişim sağlandı. Problem şimdilik çözülmüş görünüyor. Teşekkürler"

1 Yorum

Fırat
Fırat

Bende de aynı dorun var aylardır hesabımdan otomatik para çekiliyor. Ne kullandığım var. Ne de iptal edebiliyorum. İptal et seçeneği yok

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı