Exxen Üyelik Ücret İadesi

06 Haziran
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Bu kadar güzel ve hızlı ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ücretim hesabıma gönderildikten sonra daha mutlu olacağım”

Exxen den 1 hafta deneme üyeliği almıştım ve deneme üyeliği bittikten sonra yetkim dışında otomatik olarak 90 TL para kesilip üyeliğim yenilenmiştir en kısa sürede dönüş yapılıp üyeliğimin iptali ve paramın iadesini talep ediyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Exxen Logo
06 Haziran 03:21
Exxen Logo
06 Haziran 03:22

Sayın Yasin K. ; 06.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Yasin
06 Haziran 03:28

Exxen Abonelik İptali Ve Para İadesi

07 Nisan

Exxen deneme üyeliği almıştım 1 TL karşılığında ve hiçbir uyarı verilmeden habersiz şekilde hesabımdan 69,90 lira çekilmiş ve üyelik yenilemişler Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum. exxen.com dan üyeliğimi iptal etmek için hesabıma girdiğimde de üyelik iptal butonu çıkmıyor. Lütfen aboneliğimin i...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır