Exxen Üyelik İptali Yazamıyorum

31 Mayıs

Yeni üye oldum ancak içeriği beğenmediğim için iptal etmek istiyorum ama hesap bölümünden üyeliğimi iptal edemiyorum. Abonelik bilgilerinden oluyor. Görünüyor ama bende iptal et yazısı çıkmıyor yardımlarınızı rica ederim. Bir an önce tarafıma dönüş sağlanmasını rica ederim

Exxen Logo
31 Mayıs 22:47
Exxen Logo
31 Mayıs 23:07

Sayın Semih K. ; 31.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyeliği İptal Edilmiyor

24 Ağustos

Exxen’e deneme amaçlı üye oldum üyeliğimi iptal edemiyorum. 2 aydır platformu kullanmama rağmen otomatik kartımdan para kesintisi oluyor. Uygulamada profilime giriyor iptal etmeye çalışıyorum ama sadece abonelik durumları yazıyor. Abonelik durumuna tıkladığım halde üyeliği iptal edemiyorum. Üyelik i...

Exxen Üyeliği İptal Edilmiyor

1 Yorum

İrem

İptal sağlaya bildiniz mi?

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı