Exxen Üyelik İptali Yapamıyorum

Sevgi
19 Ağustos 20:02
Sevgi'nin Teşekkür Mesajı
“Sorum çözüldü. Teşekkürler...”

Exxen deneme paketi aldım ilk aya özel 1 TL idi ama annemin kartından Exxen benden 389,90 TL banka hesabımdan kesinti yapmış. Ayrıca internet sitesinden veya uygulama üzerinden üyelik iptali de yapamıyorum üyeliği iptal etmek istiyorum paramın iadesini istiyorum. Umarım sorunumun çözümü için geri dönüş sağlanır.

19 Ağustos 20:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sevgi U. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

19 Ağustos 20:13

Sayın Sevgi U. ; 19.08.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

21 Eylül 15:38

Sayın Sevgi U. ; 21.09.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Sevgi
21 Eylül 15:39

Sorum çözüldü. Teşekkürler...

Göktuğ

Exxen bunu alışkanlık haline getirdi, insanların hesabından onlardan habersiz para çekiyorlar, ben de çok mağdur oldum.

Resul

Sonuç?