Exxen Üyelik İptali Para İadesi

18 Ekim 2022

Exxen de 1 TL lik bir haftalık deneme üyeliği almıştım. Ve bugün kartıma para yatırdım bana bildirmeden Exxen kartımdan 54 TL civarında para çekmiş ve üyeliğimi yenilemiş. Ben param ® ® ile başka bir şey alacaktım paramın geri iade edilmesini talep ediyorum.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
Exxen Logo
18 Ekim 2022 09:34
Exxen Logo
18 Ekim 2022 09:45

Sayın Kaan B. ; 18.10.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Kartımdan Para Çekiyor

18 Temmuz

Exxen aboneliğim olmadığı halde her ay 64.99 TL para çekmeye devam ediyor. Paramın derhal iade edilmesini istiyorum. Üyelik iptali diye bir şey de yok ücretsiz denemeden sonra habersiz para çekiliyor kartımdan resmen. Bir an önce çözülmesini istiyorum problemin

Exxen Üyelik İptali Ve Para İadesi

08 Haziran

Exxen üyelik denemesini başlatmıştım, sonra zaten iptal ettim. Kendiliğinden üyeliğim iptal oldu. Benim kartımdan hiçbir SMS izni almadan iki defa para çekiyorlar. Üyeliğimi iptal etmeme rağmen benden nasıl para çekebiliyorsunuz? Üyelik iptali ve para iadesi istiyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır