Exxen Üyelik İptali İstiyorum

18 Mayıs
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Exxen'i denemek amacıyla 1 haftalık paket kullandık, ancak deneme sonunda bir bilgi gelmediği halde devam etmek istiyor musunuz diye benim iznim olmadan hesabımdan para çekildi ve kendiliğinden ödeme yapıldı. Müşteri hizmetleri olmadığı için iletişime de geçemiyorum. Mantıklı bir açıklaması olabileceğini düşünmüyorum. İnşallah en kısa zamanda bu durum çözülür.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
18 Mayıs 22:15
19 Mayıs 11:43

Sayın Sümeyye Y. ; 19.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

19 Mayıs 19:21
19 Mayıs 22:43

Sümeyye
31 Mayıs 15:31

Teşekkürler

Exxen Hesaptan Para Çekimi

11 Temmuz

Exxen Beşiktaş mutabakat adıyla hesabımdan para çekilmiş Exxen'den promosyon koduyla ücretsiz, deneme başlattım yalnız kartımdan iznim olmadan 64.90 para çekilmiş geri iadesini talep ediyorum. Yoksa hukuki yollara, başvurmak zorunda kalacağım. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Bilginize iyi çalı...

Exxen Hesaptan Para Çekimi

Exxen Kartımdan İzinsiz, Para, Çekilmiş

11 Temmuz

Exxen'den promosyon koduyla ücretsiz, deneme başlattım yalnız kartımdan iznim olmadan 64.90 para çekilmiş geri iadesini talep ediyorum. Yoksa hukuki y...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır