Exxen Üyelik İptali

Lütfen iptal edin yurt dışındayım TR hattı kapalı email yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Aboneliği yenilemeyin teşekkür ederim

Bugün gene hesaptan para çekiyonuz otomatik olarak bir aylık üyelik yaptık siz bunu kendiniz uzatıp duruyorsunuz bunu bitirirmisiniz lütfen yurt dışındayım bunu sonlandırın artık
Sonlandırırmısınız aboneliği. Yurt dışındayım. Kendi sitenizden abonelik iptal olmuyor ya da onu düzeltin biz sonlandıralım. Böyle olmaz ki bu iş
Exxen 1 haftalık deneme paketi almıştım. Deneme paketi sonunda abonelik ücreti olarak 54.99 TL hesabımdan para çekildi. Üyeliğimi devam ettirmek istemediğim için iptal etmek istiyorum. Fakat kendi web sitelerinde yazdıkları gibi hesap ve ayarlar kısmındaki abonelik durumunda üyeliğimi iptal et gibi aktif bir buton bulunmuyor. Kişinin üyelik işlemlerinin kendi iradesine bağlı olmaması ile birlikte madem aktif bir buton yok, kişinin üyelik devamı için aboneliğinizi devam ettirmek istiyor musunuz şeklinde bir SMS veya e-posta bile atılmamış. Bu durumda bir kere üye olan asla üyelikten çıkamıyor. Buraya yazmak durumunda mıyız? Exxen üyeliğimin iptal edilmesini talep ediyorum. Lütfen iptalini sizden istiyorum. Yardımcı olun. Yurt dışındayım sadece aylık para kesiyor otomatik.