03 Ekim

Dün gece saat 01.30 gibi Spor paketi aldım ama hiçbir şekilde giriş yapamadım. Lütfen acil bir şekilde yardım istiyorum, Ersin Ç****, e*************@gmail.com 0533********58 maçada son bir saat kaldı anlamış değilim. Bir an önce yardımcı olursanız sevinirim.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
03 Ekim 21:25
03 Ekim 21:26

Lütfen bir an önce açılsın artık

03 Ekim 23:02

Aldığım yayını açamadım bu maç saatinde bile açılmıyorsa bende üyeliği iptal ettim birdahda almam ilk sefer müşteri hizmetleri çağrı merkezi yetkililer tarafından sağa sola yol gönderildim, bir sonuç çıkmadı, açamadığım kullanmadığım iyiliği aldığınız, ödediğim ücreti geri talep ediyorum paramı geri yatırım, Exxen Acun Medya sorumlu kimse.

13 Ekim 14:53
13 Ekim 14:53

Exxen Paketim Var Maçları İzleyemiyorum

Emre
18 saat önce

Aboneliği iptal ettirmeme rağmen tekrardan üyeliğimi 1 ay uzattılar. Üstelik maçları açmıyor; 'Bu içeriği izlemek için gerekli pakete sahip değilsiniz.' diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu akşam da maç var, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi akşamlar.

Exxen Paketim Var Maçları İzleyemiyorum

Exxen İzinsiz Para Çekimi

Yasemin
5 gün önce
"Ömer beye çok teşekkürler. Exxen'in bir hatası yokmuş meğerse kart bilgilerim çalınmış. Üyeliği iptal edip ücret iadesi yaptılar. Kendilerine beni mağdur etmedikleri ve ayrıntılı bir şekilde bilgi verdikleri için teşekkür ediyorum."

Exxen Promosyon Kodu Girilecek Yer Yok

Rana
6 gün önce
"Müşteri temsilciniz çok iyi kalpliydi çok ilgilendi ve önemsendiğini hissettiren bir marka çok memnun kaldım böyle müşteri temsilcileri umarım her yerde de olur. Teşekkürler..."

Exxen Üyelik İptali Ve İade

Sabri
1 hafta önce
"Müşteri temsilcisi Fatma hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim, 7 gün içerisinde ücret iadesi gerçekleşeceği bilgisini verdi, umarım tüm Exxen çalışanları Fatma hanım gibi işini sahiplenir. İfade ettiğim ilk şikayetlerin hızla kuruma iletilip sonuçlandırılması da destek olan şikayetvar.com a ayrıca teşekkür ederim."

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır