Exxen Üyeliğimi İptal Ettim Ama Hala Para Çekiliyor

24 Temmuz
Naime'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Üyeliğimi iptal ettiğim halde zotlo Exxen İstanbul diye bir firma sürekli hesabımda para çekiyor. Paramın iadesini istiyorum ne iletişim bilgileri var neden ulaşabileceğimiz yetkili birisi bu konuyla bir an önce ilgilenilmesini rica ediyorum. Sonuçta iptal ettim.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
25 Temmuz 10:12

Teşekkürler

Exxen Logo
25 Temmuz 10:13

Sayın Naime A. ; 25.07.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyelik İptaline Rağmen Ödeme Çekiyor

Adem
1 gün önce

Exxen üyeliğimi iptal etmeme rağmen kredi kartımdan ödeme alındı. Adeta bir düzen kurulmuş gibi, sanki hayatım boyunca bu sisteme para ödemek zorundaymışım gibi bir hisse kapıldım. Üyelik başlangıcı da benzer bir durumdu, böyle bir sistemin var oluşuna inanamıyorum.

Exxen Üyelik İptaline Rağmen Ödeme Çekiyor

Exxen Üyelik İptalimi Gerçekleştiremiyorum

Ebru
1 gün önce

Exxen üyeliğimi iptal edemiyorum. İptal butonu dahi yok. Otomatik ödemeden dolayı her ay kullanmadığım halde ödeme yapmak zorunda kalacağım. Nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Sitede nasıl iptal edileceği yazıyor ama maalesef böyle bir buton mevcut değil.

Exxen Üyelik İptali Ve Para İadesi

Karan
2 gün önce
"Şikayetimin ardından hızlı bir geri dönüş oldu ve olumlu sonuçlandı ilgili arkadaşlara teşekkürler"
Exxen Üyelik İptali Ve Para İadesi

Exxen Para İadesi İstiyorum

Çınar
3 gün önce

Yanlışlıkla Exxen spor üyeliği aldım, iptal edilebilir olduğunu gördüm ve reklamsız 260 TL gibi bir ücreti vardı. 2-3 dakika olmadan hemen iade etmek ...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır