Exxen Üyeliğimi İptal Ettiğim Halde Para Çekiliyor

Exxen TV nin bir aylık kullandım ödemeyi yaptım sonrasında iptal ettim hesabı sildim ama bugün de bu ay ki ödemeyi de hesabımdan çekmiş Kullanmıyorum aktif bir hesabımda yok ama ödeme çekilmiş gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Lütfen Bu konuda bir çok şikayet alıyorsunuz artık gerekenin yapılmasını istiyoruz
Exxen Deneme Dedi. Deneme Bitince İptal Ettirmeden Beni Üye Yapmışlar
Exxen rızam dışında paramı aldı. Deneme için üye oldum. Üyelik iptali yaptırmadılar. Şimdi de kredi kartımdan para almışlar. Benim asla rızam olmadı. Deneme dedikleri geçici bir şey. Lütfen Exxen hem üyeliğimi iptal etsin hem de paramı iade etsin hem neden kredi kartımı rızam dışında kaydediyorlar. ...
Exxen Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum
Exxen Deneme Üyeliği İptali Ve Para İadesi

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Sonra zotlo Exxen hesabımdan para çekmiş ben böyle bir şeyi onaylamadım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum. Abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum. Üye olmak falan da istemiyorum. 116,90 TL paramı geri istiyorum.
Exxen Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum.

Exxen üyeliğimi iptal etmiştim fakat bugün benden aylık ücret kesildi iptal edemiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olunmasını istiyorum. Hesap ayarlarından iptal etmek için giriyorum fakat giremiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olunmasını istiyorum ve çekilen paranın iade edilmesini talep ediyorum.
0 Yorum