Exxen Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum

01 Ekim
Fahriye'nin Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürlee”

Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama söylenildiği gibi bir üyeliği iptal et butonu yok nasıl iptal edilecek bilgi verir misiniz. Artık uygulamayı kullanmak istemiyorum boşu boşuna param ® gidiyor ayrıca 70 lira öderken bir anda 116 lira ödemeye başladım. Hiç memnun değilim.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır

İlginiz için teşekkürlee

Exxen 400 Liramı Aldı

Hira
4 saat önce
"2 dakika içinde çözdük konuyu teşekkür ederim müşteri temsilcisine ilgisi için."

Exxen Abonelik İptal Edilmiyor

Sinan
2 gün önce
"Exxen memnuniyet ekibine teşekkürler hızlı bir şekilde dönüş sağladılar"

Exxen Paramı Geri İstiyorum

Burak
1 hafta önce

Üye olurken çok kolay bir şekilde üye olabiliyoruz ancak üyelik iptali için bütün yollar kapalı ve iptal edemiyoruz. Bu nasıl bir iş anlamadım. Exxen ayrıca banka kartımdan bilgim dışında 137.90 TL para çekmiştir iadesini istiyorum ilginizi bekliyorum

Exxen Paramı Geri İstiyorum

0 Yorum