Exxen Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum

19 Mayıs

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Sonra zotlo Exxen hesabımdan 89.90 TL çekmiş ben böyle bir şeyi onaylamadım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum üye olmak falan da istemiyorum ya...

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
19 Mayıs 22:33
20 Mayıs 10:06

Exxen Deneme Üyeliği İptali Ve Para İadesi

1 gün önce

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Sonra zotlo Exxen hesabımdan para çekmiş ben böyle bir şeyi onaylamadım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum. Abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum. Üye olmak falan da istemiyorum. 116,90 TL paramı geri istiyorum.

Exxen Zotlo Abonelik İptali

3 gün önce

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum. Abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum. Üye olmak falan da istemiyorum her ay para çekiyor ve iptal edemiyorum. Zotlo hesabıma giremiyorum. Maillerime de dönen yok?

Exxen Aylık Üyelik Sorunu

29 Ağustos
"Benimle iletişime geçen müşteri hizmetlerine çok teşekkür ederim ücret iadesinin sağlanacağı söylendi yardımları için tekrardan çok teşekkürler."

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır