Exxen Üyeliğim İptal Edilmiyor.

07 Haziran
Gül'ün Teşekkür Mesajı
“Sorunu 1 saat dahi olmadan çözen Exxen e teşekkürlerimi iletiyorum.”

Exxen üyelik iptali edemiyorum, tarayıcı üzerinden de denedim fakat gene aynı sonuç. 89.99 aboneliğimi artık devam ettirmek istemiyorum ama Exxen uygulama ve tarayıcı da iptal etmek asla mümkün değil. Kesim tarihi gelmeden sorunun çözülmesini talep ediyorum

Exxen Üyeliğim İptal Edilmiyor.
Exxen Logo
07 Haziran 19:07
Exxen Logo
07 Haziran 19:21

Sayın Gül A. ; 07.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Gül
08 Haziran 11:46

Sorunu 1 saat dahi olmadan çözen Exxen e teşekkürlerimi iletiyorum.

Exxen Üyelik İptali Yapamama

2 gün önce

Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama gerekli buton bile yok. Gerçekten çok kötü bir sistem. Gerçekten bu kadar can sıkıcı ve vakit alıcı olması çok kötü. Aboneliğimin daha fazla zaman kaybetmeden iptal edilmesini istiyorum.

Exxen Üyeliğimi İptal Edemiyorum

3 gün önce

Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, sistemden mesaj attım, destek hattına mail attım fakat hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar. Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum. Sistemden iptal olmuyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, mail atın diyorlar ama ilgili hiç kimseyi bulamıyorum. Artık üyeliğimi i...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır