Exxen Ücret İadesi İstiyorum

27 Eylül
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“116,90 kuruş iadesi oldu. 219.90 kuruşundan iadesi olunacak denildi onun da iadesini talep ediyorum. Teşekkürler...”

Exxen ücretsiz bir haftalık üyelik denedim her şey dahil paket aldım 219liraya tekrardan bugün hesabımdan çekim olmuş. Paramın iadesini istiyorum. Bu nasıl bir şey ya kafanıza göre para çekemezsiniz ben zaten bir paket aldım bir hafta olmadan ikinci bir paket ücreti alamazsınız

Exxen Ücret İadesi İstiyorum

27 Eylül 21:36

Aylık paket aldığım halde neden tekrardan 116,90 çekildi. Ben paramın iadesini istiyorum. Ardından üyelik iptalimi istiyorum. Açık ve net.

Ek
27 Eylül 21:03

Exxen üyelik iptalimi istiyorum. 300 lira paramdan oldum. Hakkımı helal etmiyorum. Hiçbir yerden iptal edemedim. Bilgim dışı para çekimi oldu. Ben sadece 219 liralık spor paketi aldım. Gerisi haberim dışı 116 lira alındı. Helal etmiyorum. İptal istiyorum. Üyelik iptali istiyorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
27 Eylül 20:58
28 Eylül 09:56
28 Eylül 11:08

Pardon arama göremedim ben?

28 Eylül 13:54
30 Eylül 00:09

Halen arama dönüş alamadım şaka gibi

30 Eylül 10:04

Sayın Emine Ç. ; 30.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

30 Eylül 10:04

Çok teşekkür ederim müşteri hizmetlerine ayrıca teşekkür ederim.

02 Ekim 09:15

Exxen Gece Para Çekme Şaşkınlığı!

Burak
1 gün önce

Onayım olmadan gece 04.24'te hesabımdan 260 TL para çekilmiş. Bu nasıl olabiliyor? Acaba üyeliğim olmadan onay istemeden para çekiliyor mu? Acilen para iadesi istiyorum.

Exxen Aboneliğim Var İzleyemiyorum

Emre
3 gün önce

Exxen üyeliğim olmasına rağmen hesabım açılmıyor. Bu ay hesabımdan bir miktar para çekilmiş görünüyor ancak hiçbir şey izleyemiyorum. Exxen aboneliğim varken hesabım aktifleştirilmiyor, açılmıyor. Müşteri hizmetlerinde ise para çekilmediği görünüyor fakat hesabımdan para çekildiği ve aktif olduğu gö...

Exxen Üye Olmadan Para Çekimi

Nahide
6 gün önce

Exxen üyeliğimi iptal etmeme rağmen Papara hesabımdan 116 TL para çekilmiş. İptal ettiğimi en az iki üç kere teyit etmiştim; buna rağmen bu gece para çekimi yapılmış. İadesini bekliyorum. Buradan dönüş sağlanmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım. Paramın iadesini talep ediyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır