Exxen Ücret İadesi Haksız Para Çekimi

09 Haziran
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Exxen üyeliğimi ben sadece deneme üyeliği olarak aldım otomatik olarak 89.9 çekmiş, şu an da kullanmıyorum. Bilgim dışında yapıldığı için bir an önce geri dönülmesini talep ediyorum ve Exxen üyeliğimin de iptali paramın da iade edilmesini talep ediyorum. Xx

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 37 sn
Exxen Logo
09 Haziran 02:34
Exxen Logo
09 Haziran 02:35

Sayın Muhammet P. ; 09.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Muhammet
09 Haziran 02:38

Teşekkürler

Exxen Spor Paketi Galatasaray Maçı

14 saat önce

Exxen spor paketi üyesi oldum. Şu anda Galatasaray maçını izleyemiyorum. Maçın başlama kısmında da zaten problem vardı. Üyeliğimin iptal edilip kökü hizmet nedeniyle paket ücretimin iade edilmesini istiyorum. Böyle önemli bir maçı dahi paramızla izlemek yerine paramızla bile izleyemiyoruz.

Exxen Spor Paketi Galatasaray Maçı

14 saat önce

Şampiyonlar Ligi maçları için üye oldum ancak maç saati başlamasına ve hatta geçmesine rağmen ne ne web sitesinden ne de uygulamadan giriş yapamıyorum. O kadar parayı boşuna mı verdik! Ödediğim ücretin iade edilmesini istiyorum. Bu kadar kötü ve amatörce bir altyapı nasıl olabilir!

Exxen Kullanmadığım Üyeliğin Parasını İznim Olmadan Çekmiş

2 hafta önce
"Exxen markası gerçekten de marka adına çok önem veriyor daha şikayetimi belirtir belirtmez arandığımı söyleyebilirim. Bazı X firmalarda olduğu gibi 'samimiyetsiz' müşteri temsilcileri yerine gayet samimi, sıcakkanlı müşteri odaklı yaklaşan ve sorularla boğmayan cana yakın bir müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ve bu insan şahsen bana Exxen markasına daha olumlu yaklaşmama sebep oldu. Eğer bu tür yayın platformlarına üye olmayı düşünürsem tercihim kesinlikle Exxen'den yana olacak. Teşekkürler..."

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır