Exxen Spor Üyelik Kodu Hatası

Hakan
03 Ekim

Merhaba, Turkcell pasaj ® üzerinden Exxen Spor reklamsız bir aylık ödeme yaptım. Ödeme bankamdan çekildi ve arkasından mail adresime aboneliğiniz gerçekleşti yazısı geldi. Telefon numarama SMS olarak üyelik kodu geldi. Exxen uygulamasından mail adresimi girip üyelik kodunu girdikten sonra hatalı kod olduğu bilgisi geldi. Exxen müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda üyeliğimi iptal ettiğimi söylediler. Herhangi bir iptalim olmadığını ve hesabıma para iadesi yapılmadığını belirttiğimde desteleyen mail atmamı söylediler. Ben bu üyeliği GS-Manchester maçı için aldığımı bu sebep ile acil olarak çözülmesini istedim. Fakat geri dönen olmadı, insanların akılları ile lütfen dalga geçmeyin. Firmanızın Sahibi olan A*** ı****** halk tarafından dürüstlüğü ve adaleti ile bilirken firmanızın bu yaklaşımı hiç profesyonelce değil. Benim zamanımı ve paramı aldınız. Önemli olan rakama değil, yapılanlar. Patronunuz korsan yayınlardan dem vururken, sanki bilerek ben istenerek insanlar buralara yönlendiriliyor gibi. Hakkımı arayacağım Ben Hakan Ö***** Tarih:03/10/2023

31 Ekim 10:08

Exxen Spor üyelik için Turkcell Paycell’den 247.49 TL 24/11/2023 tarihinde ödemesini gerçekleştirmeme rağmen üyeliğim aktif hale getirilmedi. Konu ile ilgili Exxen müşteri hizmetleri ile görüştüm ben kendileri [email protected] adresine yazılı beyan ile konuyu iletmemi istediler. İlettim geri dönüş yapıp, teknik servis konu ile ilgili size döneceğim, mesajı ilettiler fakat hala bir çözüm yok. Buradan daha önce de Satın almış olduğum Exxen eğlence paketinde de aynı sorunu yaşayıp, size bilgisini iletmiştim. Bir hafta sonra o problemim çözüldü, şu an Exxen ‘de sadece eğlence paketim bulunmakta diyorlar ama ben hem eğlence hem de Spor paleti satın aldım. Bu problemin ısrarla aynı şekilde devam etmesi bilerek ve isteyerek yapılan bir uygulama olduğunu düşündürmeye itiyor. Firma sahibinizin ülkedeki algısına hiç yakışmayan eylemler gerçekleştiriyorsunuz. Yıllarca vermiş olduğu emek yanlış yönetimler yüzünden değersizleşiyor. Biz 247 TL ile Fakir olmayız fakat, harcanılan zaman, izleme isteğimiz ve en önemlisi güvenimizi yerle bir ediyorsunuz. Yazık çok yazık

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
03 Ekim 20:45
13 Ekim 11:18

Sayın Hakan Ö. ; 13.10.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

2 hafta önce

Sayın Hakan Ö. ; 13.11.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen 1Lira Abonelik Değil 260Lira Çekildi Ve Yayın Sürekli Dondu. İade!

Oguzhan
1 gün önce

Konu: Galatasaray - Manchester United Maçının Yayınlanmaması ve Yayının Sürekli Donması Nedeniyle Üyeliğin Anında Sonlandırılması Sayın Exxen Ekibi, Üyeliğimle ilgili son derece hayal kırıklığına uğradığım bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. 29.11.2023 Tarihinde Galatasaray ve Manchester Un...

Exxen Üyeliğimin İptalini İstiyorum

3 hafta önce
"Exxen Didem hanım sorunumu çözmüştür kendilerine çok teşekkür ederim abone iptalinin sonunda para iade kısa bir sürede yapılmıştır tekrardan sizinle çalışabiliriz çok memnun kaldım kolay gelsin emeği geçen herkese çok teşekkür ederim"

Exxen Ücret İadesi Talebi

Mert
3 hafta önce

Exxen ve spor paketine üyelik işlemi gerçekleştirdim fakat ödemeyi peşin aldı yıllık olarak 1 günün sonunda üyeliğimi sonlandırdım fakat Exxen'den yararlanmaya 1 yıl devam edeceğim yazıyordu. Exxen kullanıcı sözleşmesinde iste iptal işleminin ardından sadece o ayın parasının alınacağı kalan ücretin ...

Exxen Canlı Yayın Hatası Kod : 204

26 Ekim
"İlginiz için teşekkür ederim 24 saat içinde var olan sorun giderilmiştir. Kişisel bir eleştiri olarak söylemem gerekirse böyle büyük bir platformun yurt dışı yayınlarının da olması gerektiğidir. Böylece yurt dışında yaşayan insanın daha iyi bir hizmet alması sağlanılabilir."
Exxen Canlı Yayın Hatası Kod : 204

Exxen'de Yaşadığım Sorunun Hesabını Kim Verecek?

Volkan
05 Ekim

Exxen'e aylık 185 TL gibi bir para ödeyip yıllık üye olduğum platformdan tuttuğum takımın en önemli maçını izleyemedim. İşin maddi boyutunu da geçtim yaşadığım manevi çöküşün hesabını kim verecek? Acun çıkıp kaçak yayın hırsızlıktır diyor ve kesinlikle haklı ama ödediğim para karşılığı taahhüt ettiğ...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır