Exxen Sezonluk Abonelik Para İadesi

21 Eylül
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Hanımefendi üslubunu bozmadan hızlı bir şekilde sorunumu çözdü tekrardan teşekkür ederim.”

Merhaba,

20.10.2023 tarihinde yanlışlıkla Exxen reklamlı 1 yıllık üyelik yapıldı. 12 Ay taksit olarak karttan ödemeyi aldı. Üyeliği iptal etmek istiyorum. İlk bir ayın kullanımı iade olmasa da olur ama geri kalan 11 ayın ödemesini geri almam mümkün mü? r*******@gmail.com hesap bilgisi. Konu ile ilgili dönüş yapabilir misiniz? Kullanmak istemiyorum Exxen'i

Exxen Sezonluk Abonelik Para İadesi
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
Exxen Logo
21 Eylül 13:43
Exxen Logo
21 Eylül 14:46

Sayın Kadir C. ; 21.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

21 Eylül 16:10

Exxen Kartımdan Habersiz Para Çekmesi

Ayşegül
6 gün önce

Adım para ödülü olarak iki aylık Exxen üyeliği ücretsiz aldım. İki ay ücretsiz kullandıktan sonra, uygulama üyeliğimi iptal etmek istememe rağmen, uyg...

Exxen Üyelik İptali Üyeliğimi İptal Edilmesini İstiyorum

Rıdvan
1 hafta önce

Üyeliğimi iptal edin, aksi takdirde yasal işlem başlatacağım. Kesilen paraların geri iadesini talep ediyorum. Türkiye'deki bu durumdan dolayı derhal iptal işlemi yapılmasını istiyorum. Aksi halde savcılığa başvuracağımı bilmenizi isterim. Ben Rıdvan S****, benimle iletişime geçin.

Exxen Üyeliği İptal Edemiyorum

Umut
4 hafta önce

Üyeliğimi iptal edemiyorum. Üyelik iptali butonu yok. Uygulamada menüde şifre dışında herhangi bir buton çalışmıyor. Aylık üyelik şeklinde almıştım fakat 03/11/2023 tarihinde kredi kartımdan tekrar çekmiş. İptal demiyorum, uygulamayı kullanmıyorum. Para iadesi istiyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır