Exxen Rızam Olmadan Kredi Kartımdan Her Ay Para Çekiyor!

18 Ekim 2022
Suleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Çözüm için teşekkürler”

Exxen Beşiktaş'tan bilgim ve rızam dışında üye olmadığım halde 2022 yılı Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül ve Ekim aylarında toplamda 638,60TL kredi kartımdan para çekilmiştir. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise gayet laubali şekilde tüm suçu bana atarak sizin hatanız demişlerdir. Ben de o zaman bana önceden yolladıkları üyeliğime dair ya da para transferi yaptıklarına dair Herhangi bir SMS ya da mail bilgilendirme mesajı örneği istediğimde ise üyelik iptali yapılacağını ve para iadesi yapılacağını söyleyerek telefonu kapattılar. Bankamı aradığımda ise Exxen'le ilgili çok fazla buna benzer şikayet olduğunu söylediler. Param ®ın iadesini bir an önce istiyorum. Yazıklar olsun bunca insanın cebindeki paraya el koyanlara. 3 gün içinde param iade olmadığı takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Exxen Logo
18 Ekim 2022 00:12
Exxen Logo
18 Ekim 2022 11:02

Sayın Suleyman B. ; 18.10.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Suleyman
18 Ekim 2022 11:27