Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Exxen ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Exxen Pişmanlıktır

Burak
Burak 13 Eylül 2022 23:35

Exxen sporu Xiaomi ® Mi stick ile televizyonda izlemek istedim ama açılmadı emin olmak için bir de dizi kanallarını açtım gayet stabil bir şekilde çalışıyordu fakat Exxen spor canlı yayınlarında asla çalışmıyor kanal yükleme işareti sürekli döngüde kalıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım birkaç yöntem söylediler ama sonuç yine hüsran.

Buradan Exxen yetkililerine seslenmek istiyorum;  ben ücretini ödediğim bir şeyin hizmetini sizden neden alamıyorum? Eğer hizmet veremeyecekseniz insanları mağdur edecekseniz neden böyle bir uygulama yapıyorsunuz? İnsanlar bu parayı bu kadar kolay kazanmıyor. Koskoca Acun Medya ® hiçbir şekilde uygulamasını geliştirmiyor. Sizin yüzünüzden şampiyonlar ligini izleyemedim kaç haftadır bu maçı bekliyordum bunu nasıl telafi edeceksiniz? Resmen kötü bir firmasınız.

Exxen Logo
Exxen13 Eylül 2022 23:35
Exxen Logo
Exxen14 Eylül 2022 14:53

25 Eylül 2022
Arzum'un Teşekkür Mesajı

“Şikayetimde böyle şeylere tahammülüm kalmamasından dolayı biraz olmama rağmen İlgili temsilcinin, nezaketi ve çözüm odaklı olmasına binaen memnun kaldığımı söyleyebilirim, ancak platformun web kısmının hala çok amatör olduğunu söylemem gerekiyor, her kullanıcı manuel bir şekilde link yazmak ile uğraşmayabilir.teşekkürler ”

Exxen Deneme Üyeliği Başlattığım Halde Abonelik Gözükmüyor

Deneme üyeliği başlattığım halde bilgisayardan girmek istediğim zaman aboneliğiniz yoktur, paket seçiniz diyor. E bilgisayardan televizyondan izlenmiy...

Exxen Deneme Üyeliği Başlattığım Halde Abonelik Gözükmüyor
Can
07 Eylül 2022
Can'ın Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözülemese de en azından Exxen kaynaklı problem olmadığını müşteri hizmetleri ile tespit etmiş bulunduk. İlginiz ve yardım etme çabanız için teşekkürler.”

Exxen Spor Sekmesi Yok

Exxen spor paketi satın aldım fakat spor sekmesi gözükmüyor? Kendi ana bilgisayarımdan spor sekmesine erişebiliyorum fakat televizyondan izlemek isted...

16 Ağustos 2022

Televizyonumun Smart Özellikli Ama Exxen Bağlanamıyorum

Exxen uygulamasını telefondan ve bilgisayardan giriş sağlarken Smart TV özellikli televizyonumda izleyemiyorum. Bu sebepten dolayı yardımlarınızı bekliyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayamadım. İçin buradan yazmak ve sorunun çözüme kavuşmasını istedim.

31 Temmuz 2022

Exxen Smart TV De Yok

Samsung UE49KU735OU Smart TV mde Exxen uygulamasını indiremiyorum. My apps de Exxen uygulaması yok bütün uygulamalar varken Exxen yok maçları televizyondan izlemek için üyelik aldım ama izleyemiyorum. Samsung un hiç güncelleme göndermemesi ayrı bir soru