Exxen ile ilgili

Ahmet
Ahmet 09 Mart 22:17
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetim çözüldü”

Üyelik aldım maç izlemek için ama açılmıyor üyelik uymuyor diyor 148,90 TL kesildi hesabımdan acilen sorunun giderilmesini istiyorum yoksa üyeliğimi iptal etmek istiyorum maçları izleyemeyeceğim bir üyelik istemiyorum sizden ricam bir yardımcı olun. D

Exxen Logo
Ahmet09 Mart 22:30

Şikayetim çözüldü

1 saat önce

Exxen Üyelik İptali Yapamıyorum

Exxen üyelik iptali yapamıyorum yapılmıyor. Daha doğrusu kullanmadığım halde hesabımdan para çekilmiş. Niye iptal edemiyorum ayrıca aktif görünüyor iptal sürecini izleyip aynı şekilde yapamıyorum yani iptal butonu yok Exxen bunu düzeltmeli. Lütfen bir an önce dönüş yapın.

13 saat önce

Exxen Üyelik İptali Yapamıyorum

Defalarca denememe rağmen üyeliğimi iptal edemiyorum. Google'dan denedim olmadı kendi uygulamasından denedim yine olmadı yönlendirildiği gibi giriyorum ama üyelik iptal butonu çıkmıyor kaç aydır kullanmama rağmen para tahsil ediliyor 2 hesaptan üyeliğim var ikisini de iptal ettirmek istiyorum.

1 gün önce
Berkan'ın Teşekkür Mesajı
  • 1 gün önce

“Yardımcı oldukları için teşekkür ederim”

Exxen Üyelik İptali Olmuyor

2 gün önce

Exxen Otomatik Para Kesme

Exxen otomatik olarak ücret kesti hesabımdan ve ben öğrenciyim sadece deneme üyeliği için kayıt olmuştum bu para lazım bana geri ödemesini önemle rica ederim. Lütfen gereği yapılsın otomatik olarak ödeme almalarını bilmiyorum. Az önce hesabımdan kesmişler

Exxen Otomatik Para Kesme
1 hafta önce

Exxen Beşiktaş Adı Altında Hesabımdan Para Çekildi

Exxen Beşiktaş üyeliği adı altında 16/05/2023 tarihinden kredi kartımdan 169.90 TL çekilmiştir. Bir önceki ay yaptığım Fenerbahçe Sevilla'da maçını izlemek için yaptığım üyeliğe 125 TL ödedim maçı izlemden üyeliğin tekrar etmemesi için iptal etmeme rağmen bu çekilen tutarı kabul etmiyorum