Exxen Onayım Olmadan Hesabımdan Para Çekti Geri Ödeme Yapmadı

09 Haziran
Markiza'nın Teşekkür Mesajı
“Yusuf bey gerçekten çok ilgili kibar ve profesyonel bir temsilci problemi hal etti çok teşekkür ederim Yusuf bey”

Ben f*** a*** geçtiğimiz hafta '' Exxen '' isimli dijital platforma haftalık 1 TL deneme üyeliği alabileceğimi gördüm ve f***@gmail.com e-posta adresimle üye oldum.

Deneme süresi bitince onayım olmadan hesabımdan 80 küsur tl para çekilmiş '' Zotlo''isimli siteden üyeliği iptal ettiğim halde para hesabıma aktarılmadı. En kısa süre zarfında düzeltilmesini istiyorum bu problemin.

09 Haziran 15:48
09 Haziran 15:56
Markiza
09 Haziran 16:17

Az önce beni arayıp hesabınızdan onayınız dışında para çekilmez sizin görmediğiniz sözleşmeler mevcut. Ücret iadesi yapamayız iyi günler dediler. Arkadaşlar bildiğiniz hack bu onayınız olmadan maddeler katmışlar Exxen e giriş var çıkış yok. İzlemediğiniz iptal ettiğiniz halde sürekli ödeme gerçekleşir. Exxen pişmanlıktır.

09 Haziran 16:24

Sayın Markiza M. ; 09.06.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Markiza
09 Haziran 16:26

Exxen Deneme Üyeliği Hakkında Sorunlar

19 saat önce

Exxen deneme üyeliği aldım. Almaz olaydım. Ne sayfaya giriş yapabiliyorum ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorum ne kredi kartımdan çekilen 240 küsur lirayı iade alabiliyorum. Hayır parayı çekip izlememize mani olarak neyi amaçlıyorlar anlamıyorum. Müşteri hizmetlerine telefondan bağlanmaya çalışıyo...

Exxen Bilgim Dahilinde Olmadan 116.90 TL Çekti

1 hafta önce

Exxen'de 1 TL deneme üyeliği aldım ama belirli bir süre sonra hesabımdan 116.90 TL benim haberim olmadan tam üyelik için çekildi. Daha hiç kullanmadan para çekildi. İademi istiyorum gereği yapılmazsa yasal yollara başvuracağım. Gereğini yapın lütfen.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır