Exxen Olmayan Abonelikten Ücret Kesintisi

26 Eylül
Sultan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede çözüldü yusuf beye çok teşekkür ediyorum 🙏🙏”

Exxen'e bir haftalık ücretsiz denemek için üye oldum ancak spor paketi olmadığını görünce anında iptal ettim aradan bir hafta geçti. Şu an kartımdan 116 ₺ çekilmiş Exxen'e girdiğimde aboneliğim yok olmayan abonelikten kesinti yapıyorlar. Ücretimin geri iadesini talep ediyorum.

Exxen Olmayan Abonelikten Ücret Kesintisi
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 31 sn
Exxen Logo
26 Eylül 23:32
Exxen Logo
26 Eylül 23:44

Sayın Sultan O. ; 26.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

26 Eylül 23:46

Sorunum kısa sürede çözüldü yusuf beye çok teşekkür ediyorum 🙏🙏

Exxen TV Ve Exxen Spor

Deniz
3 hafta önce

+200₺ gibi yüksek bir fiyata sadece UEFA maçlarını canlı izleyebiliyorsunuz, tabi yayın akıcı ise. İzlediğim maçların büyük çoğunluğunda yayında kesinti, donma gibi sorunlarla karşılaştım. Sadece ben değil birçok kullanıcı bu sorunları yaşıyor ve sorunlar uygulamadan kaynaklanıyor. Ücretlendirme ve ...

Exxen Haksız Para Kesintisi

Ahmet
25 Ekim

Exxen 1 TL lik deneme süreci için 116 TL ücret kesti platformu dahi indirmedim. 1 TL kesilmesine kadar ilerledim o kadar sonra spor paketinin 1 TL içinde izlenmeyeceği yazısını görünce vazgeçip çıktım. Hiç izlemediğim halde 116 TL kesilmiş iadesini talep ediyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır