Exxen Olamayan Aboneliğin Ücret Tahsili

23 Mayıs
Burhan'ın Teşekkür Mesajı
“Exxen müşteri hizmetlerine sorunumla ilgilendikleri için teşekkür ederim. Kısa bir süre içerisinde sorunum çözüldü.”

Herhangi bir Exxen üyeliğim bulunmamasına rağmen Garanti BBVA ® kredi kartımdan Exxen Beşiktaş adı altında 64.90 ücret tahsil edilmiş. İlk defa üyeliğim olamayan ve satın almadığım bir şeye para ödedim. Sorunumun en kısa süre içerisinde çözülmesini talep ediyorum.

Exxen Olamayan Aboneliğin Ücret Tahsili
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
Exxen Logo
23 Mayıs 21:41
Exxen Logo
23 Mayıs 22:09

Sayın Burhan U. ; 23.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Burhan
24 Mayıs 08:42

Burhan
31 Mayıs 13:04

Exxen Kredi Kartımdan Habersiz Para Çekimi

04 Ağustos

Kredi kartımdan herhangi bir üyeliğim olmamasına rağmen Exxen Beşiktaş adına 2 aydır 89.90 lira ücret çekilmiş. Üyesi olmadığım bir yer nasıl kartımdan toplam 179.80 lira ücret alabiliyor. Bu ücretin derhal tarafıma iade edilmesini talep ediyorum ve haberim olmadan nasıl böyle bir işlem yapıldığının...

Exxen'den Yapılan Haksız Para Çekme İşlemi!

15 Temmuz

15/07/2023 tarihinde Exxen Beşiktaş adıyla kredi kartımdan 64.90 TL para çekildi, üyeliğim olmadığı halde. Paramın iadesini istiyorum. Aksi takdirde bütün yasal haklarımı kullanacağım. Exxen'den gerekeni yapmalarını istiyorum. Herhangi bir onay almadan nasıl böyle bir kesinti yapabiliyorsunuz. Bu re...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır