announcement

Exxen Neden Yeni Bölümler Yayınlanmıyor?

Kudret
16 Haziran 2022 00:46

Bazı dizilerin en son fragmanı verilmiş fakat yeni bölüm yok. Tolgshow, Gibi, Hükümsüz, Olağan Şüpheliler, Leyla ile Mecnun vb... Fazlasıyla emek verilmiş kaliteli içerikler var fakat aylardır asla yayınlanmıyor. Yayınlanmadığı gibi bir de aylardır en ufak bir bilgi verilmiyor. Bir mail atmak, yayından kaldırdığını veya ne zaman devam edeceğiyle ilgili bir bilgi vermek bu kadar zor olmamalı. Hiç yakışmıyor gerçekten. Bu gidişle tek çözüm abonelik iptali olacak.

16 Haziran 2022 00:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Kudret G. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

16 Haziran 2022 01:19

Sayın Kudret G. ; 16.06.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Cem

Evet kesinlikle katılıyorum Tolgshow çılgın sezon 10. Bölümde kaldı üye olduk para verdik pişman oldum Her cuma yeni bolum 3 cuma geçti yakışmadı...

Exen Üyelik İptali

Veli