Exxen Mahcup Ve Para İadesi

İ.savas
24 Eylül

İnial oyun kodu Exxen aldım fakat çalışmıyor çok kalitesiz bir uygulama yardımcı olabilir misiniz satın aldıklarıma gidiyorum kodumu alıyorum olmuyor. İptal etmek istiyorum. Verdiğimiz paramızla rezil oluyoruz ya çok kalitesiz ve saçma bir uygulama.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
28 Eylül 12:14

Exxen Kalitesiz Yayın Sorunu

Hasan
1 hafta önce

Süper lig yayıncısı Bein medyadan, Dünyanın içeriği olan Netflix, Disney, amazondan hepsinden fazla para almasına rağmen. Sürekli takıla takıla, çok kötü çözünürlük düşük bitrate çok kötü bir yayın hizmeti veren Exxen' i kınıyorum. Alt yapınızı güçlendirin, zaten toplumun %90 una göre içerikleriniz ...

Exxen Maç Yayın Kalitesi ve Donması

Merve
4 hafta önce

Exxen'i sadece maçları rahat izleyebilmek için satın aldık, ancak son birkaç maçtır maç yayınlarının kalitesi çok kötü ve sürekli donma yaşıyoruz. Verdiğimiz parayla rezil oluyoruz. Sonra tv8,5'e geçiyorlar. Maça boşuna para vermiş oluyoruz. Ayrıca bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmıyor.

Exxen Maç Yayın Kalitesi ve Donması

Exxen İleri Sarma Ve Görüntü Kalitesi

Kemal
21 Eylül

Exxen den dün akşam aylık abonelik satın alma işlemi yaptım. Garanti Bankası kredi kartımdan hesabımdan 219,90 TL çekildi. İzlediğim programı ileri geri saramıyorum para çekerken bayıla bayıla çeken firmalar konu işleyişe gelince umursamaz oluyorlar nedense. Yorulduk artık ya

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır