Exxen Kullanılmayan Bir Şey İçin Para Çekme

09 Nisan
Nurla'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Zelal hanıma çok teşekkürler gerçekten gece 00.35 işlemimi halleti”

Exxen'de kullanıcın bulunmadı diyor ama yaklaşık bir senedir devamlı para çekiliyor bu nedir acaba. Giriş yapmıyorum kullanmıyorum ama gel gelelim param ® çekiliyor bu konuda kim yardımcı olacak bu durumdan çok sıkıntılıyım bir çözüm bulunmalı yani.

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
09 Nisan 00:35

Teşekkürler. Zelal hanıma çok teşekkürler gerçekten gece 00.35 işlemimi halleti

Exxen Logo
09 Nisan 00:40

Sayın Nurla G. ; 09.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyelik İptal Sıkıntısı

03 Ağustos
"Benimle iletişime gecen hanımefendi çok tatlıydı onun için öncelikle teşekkür ediyorum. Dün gece yazmış olduğum sorun bugün sabah çözüme ulaştığı içinde Exxen’e çok teşekkürler 🙏"

Exxen Üyeliğimi İptal Edemiyorum

23 Nisan

Exxen üyeliğimi iptal edemiyorum Daha önce de böyle bir sıkıntı yaşamıştım ancak umursamadım. Artık üyeliğimi iptal etmek istiyorum sürekli kartımda o...

Exxen Haberim Olmadan Hesabımdan Para Çekmiş

01 Nisan

Exxen İninal hesabımdan haberim olmadan para çekmiş paramın iadesini istiyorum. Yetkililer dönüş yapsın lütfen bu nasıl bir şey olabilir kim neden benden habersiz kartımda ki parayı çeksin birisi beni aydınlatsın ben sıkıntıdayım. Yetkililer dönüş yapsın.

Exxen Abonelik İptali Sıkıntısı

04 Şubat

Aboneliğimi iptal etmek istiyorum ama olmuyor. İnternet sitesinde de baktım ve aradım ama iptal olmuyor ve para çekmeye çalışıyor, hesabımın kapanmasını istiyorum. Aynı zamanda da 69 TL para çekmeye çalışıyor, borç olacak diye korkuyorum. Umarım en yakın zamanda çözülür.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır