Exxen İzinsiz Para Çekimi

05 Nisan
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumla ilgili benimle konuşan kişi en baştan itibaren çok kibardı teşekkür ederim”

Exxen üyeliğimi iptal etmek istiyorum fakat ne yaptıysam bir türlü iptal edemedim. İnternette göründüğü gibi iptal etme butonu hiçbir şekilde yok lütfen bu hatayı düzeltmenizi rica ediyorum. Deneme paketini almıştım ondan sonra hiç kullanmadım 2 defa para kesilmiş ama bana haber edilmedi. Üyeliğimi iptal ettiğimde ise para iadesi olmadı 1 haftalık ücret ödemiştim. Ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum benim hatam olabilir. Paramı iade ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
Exxen Logo
05 Nisan 14:30
Exxen Logo
05 Nisan 14:33

Sayın Fatma Ç. ; 05.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Fatma
05 Nisan 14:49

Exxen Kafasına Göre Para Çekme

21 Mayıs

Exxen 1 hafta deneme üyeliği aldım arkadaşlar ve beğenmedim sorasında aylık pakete dönüştürmedim ama Exxen de 1 haftalık üyeliğinizi iptal etmez iseni...

Exxen Platformunun Yanıltıcı Üyelik Kampanyaları

23 Nisan

Bu şikayeti "Exxen" adli online yayın sağlayıcısı platformun yanıltıcı uygulamaları nedeniyle mağdur olduğumu ifade etmek amacıyla yapıyorum. Olayın ayrıntıları şu şekildedir; 11.04.2023 de, Avrupa futbol müsabakasını seyretmek için Google'da yaptığım araştırmada karşıma çıkan "Exxen spor - 7 gün Ex...

Exxen Üyeliğimi İptal Edemiyorum

14 Şubat
"Müşteri temsilcisinin ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Beni sabırla bekleyip dinledi ve sorunuma çözüm buldu."

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır