Exxen, İndirme Yapılmasına Rağmen Veri Tüketiyor

Exxen müşteri temsilcileri gerçekten çok hızlı tepkiler ile iletişime geçiyor. Marka değerine önem verdiğiniz aşikar buna saygı duydum fakat marka değeri yalnızca müşteri temsilcileri ile ölçülemiyor maalesef. Umarım geliştiricilerinizde benzer liyakat duyguları ile çalışarak nihayete erdirir bu süreci.

Exxen'de videoları indirdiğim halde, sanki hiç inmemiş gibi veri kullanmaya devam ediyor. Bu bilgiyi buraya yazmamın sebebi yaşadığım sorunla alakalı kendi halimde çözüm ararken hiçbir makale bulamayıp en alakalı sonuç olarak şikayet var ® sitesinde benimle aynı sorunu yaşayan bir kimse ile karşılaşmam. Kendisi sorununun çözüldüğünü iddia ediyor ama bugün herhangi bir makaleden çözüm bulamadığım noktada müşteri hizmetlerini arayarak destek istedim. Alakalı birimlere ileteceğinden bahsederek telefonu kapadı. Yani sorunum çözüme ulaşmadı. Buraya yazan arkadaşa ne söylendi de şikayeti ile alakalı müşteri temsilcileri bana ulaştı diyerek sorununun çözüldüğünden bahsetti bilmiyorum. Fakat benim sorunum hala devam etmekte. İnternetim olmayan bir lokasyonda geçireceğim 1 aylık süreç için indirdiğim dizi'yi izlemek üzere açtığımda anlık internet bağlantımın olması gerektiğine dair uyarı mesajları aldım. Hali hazırda bölümleri indirdiğim için veri kullanmayacağını düşünerek cep telefonumdan mobil veri vererek diziyi izlemeye devam ettim, Fakat belli bir süre sonra mobil veriminde sömürüldüğünü fark ettiğimde bölümleri izlemeye ara vererek sorunumu çözmeye odaklandım. Herhangi bir çözüm bulamayınca da yukarıda bahsettiğim süreçler gelişti ve kullanıcıları bu konu hakkında bildirmekten kaçındıklarını fark ettim. Fakat benzer sorun yaşayan arkadaşlar var ise bilsinler böyle bir problem var. Ve Exxen'den bana 1 yıllık ücretsiz rklmyok üyeliği teklif edilse dahi şikayetimi bu problem giderilene kadar aktif olarak sürdürmeyi planlıyorum. Umarım anlamsız (eş zamanlı tek izleyici) politikalarınıza uyum sağlayacak geliştiriciler bulabilir ve bu sorunları çözüme erdirebilirsiniz. Saygılarımla