Exxen Hizmet Kalitesizliği

Sayın Ali T. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Ali T. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için tarafınıza sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır. Deneyiminizi memnuniyete çevirmek için 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresine dilediğiniz zaman geri dönüş sağlayabilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi
Öncelikle defalarca sitesinden canlı sohbete bağlanmaya çalıştık ve her defasında 5-10 dakika bekleyip müşteri temsilcisi geldiğinde sohbete cevap vermeyişi ardından sohbetin sona ermesi ve sonrasında çağrı merkezini arayıp 0850 241 81 48 numarayı 20-25 dakika da bağlanamamız.
Çok şükür 28.dakikada bağlandık 17.02.2022 tarihinde aldığımız üyeliği iptal ettik ve ne tesadüf 30 gün dolmadan 17.03.2022 tarihinde üyeliğimizin sona erdiğini öğrendik. Maç gününe denk gelmesi de çok tuhaf ve iyi niyetli bir hizmet değil.