Exxen Hesabımdan Para Çekti

09 Ekim 2022
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Sorunlarımı çözen müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim Kendisi zaman ayırdı çok teşekkürler her şey için”

Exxen iptal ettiğim halde kafasına göre para çekmiş paramın üstüne kondular hemen iade istiyorum aylardır paramı kullanıyorlar. İnsanlık suçu hemen tüm yetkilileri bağlayın üstümden para kazanılıyor imdat yardım edin. Aylar önce iptal ettim hala devam etmişler.

09 Ekim 2022 19:22
09 Ekim 2022 19:25
09 Ekim 2022 19:50

Sayın Cansu K. ; 09.10.2022 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Cansu
09 Ekim 2022 21:14

Exxen Kartımdan Habersiz Para Çekildi

2 gün önce

Kolay gelsin. Benden habersiz kartımdan 84.50 TL para kesildi. Üyeliği nasıl iptal edeceğimi bilmiyordum, sonunda buldum. İptal ettim, ama para çekilmişti. Haberim yoktu paranın çekildiğinden, şimdi fark ettim ve ben kullanmaya devam etmek istemiyorum. Paramın geri iade edilmesini istiyorum.

Exxen Kartımdan Habersiz Para Çekildi

Exxen.com Üyelik İptali

2 gün önce

Exxen.com üyeliğimi uzun süre önce iptal etmeme ve hiçbir içeriğe ulaşamama rağmen her ay parayı çekmeye devam ediyorlar. Kredi kartı ekstremi incelediğimde aylar sonra farkına vardım. Bunun nasıl bir açıklaması var? Hizmeti vermeyi kesip parasını almaya devam etmeye ne denir? Acilen paramın iade ed...

Exxen Para İadesi İstiyorum

6 gün önce

Exxen haberim olmadan kartımdan 80 TL çekti. Üyeliğimi iptal ettirmeme üyeliğim devam ettirilmiş ve hesabımdan üyelik parası çekilmiştir. Paramın iadesini talep ediyorum. Bu yapılan Exxen ismine ters bir durumdur. Lütfen para iademi yapın üyeliğimi iptal ettiğime eminim.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır