Exxen Hesabıma Giremiyorum M

Sayın Atakan H. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve taleplerinizi 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresimiz aracılığıyla bize iletebilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Sayın Atakan H. ; Zaman ayırıp deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geribildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için sistemde kayıtlı cep telefonları üzerinden dönüş sağlanmış fakat ulaşılamamıştır, bu nedenle gün içerisinde tarafınıza tekrar geri arama yapılacaktır. Deneyiminizi memnuniyete çevirmek için 7/24 hizmet veren, 0850 241 81 48 numaralı çağrı merkezimize veya [email protected] mail adresine dilediğiniz zaman geri dönüş sağlayabilirsiniz. Exxen Memnuniyet Ekibi

Exxen hesabıma telefondan girmeme rağmen kesinlikle bilgisayardan giremiyorum şifremi unuttum seçeneğine bastığımda ise böyle bir e posta kullanılmıyor diyor gerçekten çok büyük saçmalık Exxen gibi bir markanın sitesinin altyapısının bu kadar kötü olması üzücü
7 günlük denemeye üye olmuştum abonelik iptali için bilgisayar üzerinden hesabıma giriş yapmaya çalıştım fakat hesaba giriş sağlayamadım saçmalıktan başka bir şey değil çünkü hesaba telefon uygulamasından daha önce giriş yapmıştım hesabıma girebilmem için yardım talep ediyorum