Exxen Haksız Para Çekimi

Şeyma
12 Eylül 16:27

1 TL'ye Exxen üyeliği almıştım 1 haftalık deneme Ağustos sonunda fakat Eylül'ün 6'sında 223 TL çekilmiş hesabımdan. Üyeliğimi iptal ettim sanıyordum ama iptal olmamış. Şu an banka hesabıma girince yeni fark ettim paranın çekildiğini. Para iademin yapılmasını istiyorum.

12 Eylül 16:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Şeyma E. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

12 Eylül 16:42

Sayın Şeyma E. ; 12.09.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Göktuğ

Exxen bunu alışkanlık haline getirdi, insanların hesabından onlardan habersiz para çekiyorlar, ben de mağdur oldum. Abonelik yenilemediğim halde hesabımdan para çekip beni de mağdur ettiler. Haksız yere aldıkları parayı elbette bir şekilde iade ediyorlar fakat böyle vurdumduymaz şekilde insanlara huzursuzluk vermeye, insanların psikolojisini olumsuz etkilemeye ne hakları var. Exxen'den şikayetçi olan o kadar çok insan var ki, yetkili birileri çıkıp da bu yapılanlara "dur" demeyecek mi.

Şeyma

Evet ya birçok insanin başına aynı sorun geliyor

Exxen Haksız Yere Para Çekilmesi

Ayşe