Exxen Habersiz İptal Edilmeyen İşlem

31 Mayıs
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için”

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Sonra zotlo Exxen hesabımdan 69 TL çekmiş 5-6 aydır şimdi 89.90 kesmeye başlamış hayırdır ya ben böyle bir şeyi onaylamadım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum üye olmak falan da istemiyorum

Exxen Habersiz İptal Edilmeyen İşlem
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 37 sn
Exxen Logo
31 Mayıs 07:16
Exxen Logo
31 Mayıs 07:27

Sayın Yunus Ç. ; 31.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Yunus
31 Mayıs 07:29

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Exxen Zotlo Üyelik İptali

1 hafta önce

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Zotlo Exxen üzerinden üyelik aldığım için üyelik iptali diye bir seçenek yok! Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum üye olmak falan da istemiyorum ya...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır