Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Exxen ile ilgili

Ramazan 5 gün önce
Ramazan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim 🙃”
Exxen Haberim Olmadan Ziraat Kartımdan Param Çekilmiş 2 Kere 69 TL Çekilmiş

Deneme üyeliği kullandım ancak geri iptal edemediğim için kartımdan 2 kere üst üste 1 saat arayla 69.90 TL çekildi. Öğrenciyim ve ücret iadesi istiyorum. Banka hesabımdan para çekilmeden önce hiçbir uyarı veya haber almadım. Bu durumdan muzdaribim ve sorunun en kısa zamanda çözülüp paranın en kısa zamanda banka hesabıma iade edilmesini saygıyla arz ediyorum. Abi gerçekten haberim yok kartıma girdim 2 kere para exxsenden çekilmiş bu. Ne ya ben 1 TL'ye kayıt olmuştum 1 saat izledim sonra hesabımda para 0 lütfen iade

Exxen Logo

Teşekkürler ederim 🙃

16 saat önce
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
  • 15 saat önce

“Hemen iletişim sağlandı ve sorun çözüldü çok teşekkür ederim”

Exxen İzinsiz Paramı Çekti

Exxen, bugün üyeliğim olmadığı halde banka hesabımdan 69.90 kuruş para çekmiş. Herhangi bir izin almadan neden böyle bir şey yapıldı bilmiyorum. Müşte...

Can
3 hafta önce

Exxen Hesabımı Sildim Ama Halen Para Kesiyorlar

Hesabımı silmeme rağmen her ay banka hesabımdan para çekiyor Exxen bu bir doygundur derhal para iadelerimi istiyorum derhal silinen hesabıma girmeye çalışıyorum böyle bir hesap yok diyor çünkü hesabımı iptal ettim fakat halen daha benden ödeme alıyorlar

08 Şubat

1 Haftalık Exxen Denemesi

Exxen'den 1 haftalık deneme üyeliği aldım. Daha günü bitmeden bana sorulmadan banka hesabımdan para çekildi. Deneme üyeliği diye bizi yanıltıyorlar. Beğenseydim zaten ben uygulamayı alacaktım bu saatten sonra o uygulamayı kullanmam para iadesi istiyorum.

08 Ocak

Exxen Deneme Üyeliği Dışında Para İstiyor

Exxen için bir haftalık deneme sürümü aldım. Sadece bir gün kullandım. Ardından iptal etmek için defalarca uğraştım ama hesabı kapatamadım. Sürekli ücret kesintisi yapılmaya ve mağduriyet oluşturulmaya çalışılıyor. Kullandığım işlem için banka hesabından para çekme isteği yollamayın.

12 Aralık 2022
Serpil'in Teşekkür Mesajı

“Müşteri temsilcisi çok nazikti teşekkür ederim ücret iadem yapıldı. 1-2 gün önceden üyeliğiniz yenilenecek diye mesajla bildirmeleri gerektiğini söyledim, insanlar unutuyorlar ne zaman üye olduklarını hatırlatmadan para çekilemez.”

Exxen 550₺ Çekti Habersiz

Exxen kartımdan 550₺ para çekti haberim olmadan iadesini istiyorum, bana sormadan nasıl alırsın ya? Acil geri ödeme istiyorum, hayatımda böyle bir şey...

Exxen 550₺ Çekti Habersiz