Exxen Haberim Olmadan Kredi Kartımdan Para Kesilmiş

07 Mayıs
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

1 hafta önce deneme üyeliği almıştım 1 TL'ye. 1,2 saat önce hiçbir haberim olmadan kredi kartımdan 90 TL para çekilmiş ve üyeliğimi iptal edemiyorum. Bu durumdan hiç hoşlanmadım. Paramın iade edilmesini istiyorum ve tam paraya ihtiyacım olduğu anda oldu. Bu olaydan çok mağdur oldum. Bir an önce bu durumun çözülmesini istiyorum.

Exxen Haberim Olmadan Kredi Kartımdan Para Kesilmiş
Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
07 Mayıs 22:43
07 Mayıs 22:50
08 Mayıs 10:58
08 Mayıs 11:40

Sayın Hasan O. ; 08.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

08 Mayıs 14:13
Hasan
08 Mayıs 16:41

Teşekkürler

Exxen Deneme Üyeliği İptali Ve Para İadesi

1 gün önce

Exxen deneme üyeliği 1 TL olduğu için aldım. Sonra zotlo Exxen hesabımdan para çekmiş ben böyle bir şeyi onaylamadım. Üyeliğim iptal ettirmeye çalışıyorum. Abonelik iptali diye bir seçenek yok paramı geri istiyorum. Üye olmak falan da istemiyorum. 116,90 TL paramı geri istiyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır