Exxen Haberim Olmadan Kartımdan Para Çekildi

18 Nisan

Exxen'de normalde üyeliğim var ancak katıma bir vaktim zotlo Exxen üyeliğim olmamasına rağmen 69 TL çekti lütfen paramın iadesini istiyorum, neye dayanarak kartımdan işlem yapıyorsunuz! Bir an evvel iadem gerçekleşmezse ilgili yerlere şikayette bulunacağım

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 41 sn
Exxen Logo
18 Nisan 08:13
Exxen Logo
18 Nisan 08:21

Sayın Sezer G. ; 18.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Üyeliğimi İptal Etmeme Rağmen Yenilenmesi

4 gün önce

Şikayetim exxen.com adresiyle alakalı. Dün akşam saat 00:00'ı geçmeden üyeliğimi iptal ettim. Ancak üyeliğimi iptal etmiş olmama rağmen üyelik yenilendi ve haliyle kartımdan para çekildi. Neden böyle bir işlem gerçekleşti? Üyeliğimi iptal etmiş olmama rağmen. Not: Kart bilgilerimi silmek istedim, ç...

Exxen Üyelik Ödemesi

1 hafta önce
"Teşekkürler müşteri temsilcisi beyefendi sorunu yarım saatte halletti"

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır