Exxen Deneme Üyeliği Sonrasında Habersiz Para Çekimi

24 Mayıs
Selen'in Teşekkür Mesajı
“Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum.”

Exxen deneme üyeliği 1 hafta geçtikten sonra otomatik olarak en yüksek paketten üyelik başlamış. 89 TL çekilmiş karttan. Müşteri temsilcisini aradığımda iade talep ettiğimde herhangi bir iadenin söz konusu olmadığını ve diğer ay ödeme planı gerçekleşebileceğini söylüyor. Üyeliği iptal ettim ama bilgim dışında gerçekleşen bu ödemenin telafisi yapılmadı. Herhangi bir seçenek sunulmadan ve ön bilgilendirme yapılmadan böyle bir işlemin yapılması art niyetten. Başka bir şey değil. Ücret iadesi talep ediyorum.

24 Mayıs 17:39
24 Mayıs 17:40
Selen
24 Mayıs 18:11

Pekala bekliyorum

24 Mayıs 18:20

Sayın Selen O. ; 24.05.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Selen
24 Mayıs 18:22

Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum.

1 gün önce
"1 saat içerisinde çözüme kavuşturdular müşteri temsilcisi çok ilgili ve kibardı teşekkürler Exxen ekibi"

Exxen Para İadesi Talebi

6 gün önce

Bugün Exxen'den 1 TL'lik deneme üyeliği almıştım dizi ve program izlemek için fakat hesabımdan 219 TL'lik bir ücret kesildi bu ücretin tabi tutulacağı başta söylenilmiyordu gerekenin yapılmasını ve en kısa sürede kesilen paramın geri talebinin yapılmasını istiyorum. Sayın Exxen destek ekibi.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır