Exxen Beşiktaş Üyelik Haksız Para Çekimi

03 Nisan
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“İlgi alakaları çok iyi çok teşekkür ederim”

Exxen Beşiktaş paket üyeliğim olmamasına rağmen kartımdan 49.90 TL para kesiliyor. Kendim tereddütte kaldım üyelik mi yaptırdım diye ama uygulamaya giriyorum ve paket üyeliğiniz bulunmamaktadır diyor geçen ay farkına varamadım ekstremi incelememiştim bu sefer baktım karşılaştığım hiç hoş olmadı şimdi nedeni merak ediyorum nasıl bir açıklama sunacaklar acaba.

Exxen Logo
03 Nisan 12:14
Exxen Logo
03 Nisan 12:36

Sayın Fatih G. ; 03.04.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Fatih
03 Nisan 12:47

İlgi alakaları çok iyi çok teşekkür ederim

Exxen Üyelik İptali Ve Para İadesi

16 Nisan

Exxen'den 1 TL'ye deneme paketi aldım, üyeliği kullanmadım ve üyeliğimi iptal etmek istedim, fakat bir türlü edemedim. Hesabımdan 69,90 TL'nin çekilmiş olduğunu fark ettim. Üyelik iptali ve para iadesini talep ediyorum. Başka insanların başına da gelmiş bu durum, yardımcı olabileceğinizi umuyorum.

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır